fbpx

Masáže miminek

Masáže miminek patří v mnoha kulturách k umění, které se předává z generace na generaci. Speciálně navržené tahy přinášejí úlevu od mnoha obtíží včetně bolestí bříška, pomáhají odplavovat negativní emoce, snižují hladinu stresových hormonů a přispívají ke kvalitnějšímu spánku. Prostřednictvím vědomého doteku navíc poskytujeme miminku tolik důležité pocity tepla, lásky a přijetí a dáváme mu najevo, že jsme tu pro něj také ve chvílích, kdy nic nepotřebuje.

Odborně sestavenou celotělovou masáž s mnoha benefity se můžete naučit i vy. Stačí se přihlásit na pětitýdenní kurz pod hlavičkou mezinárodní asociace IAIM a osvojit si nádherný rituál plný pohody, který vytváří prostor pro láskyplnou a otevřenou komunikaci a posiluje vztah mezi dítětem a rodičem.

masáže miminek Praha, kurz kojeneckých masáží Praha

SETKÁNÍ PLNÁ LÁSKY A RESPEKTU

Pokud se rozhodnete absolvovat kurz kojeneckých masáží, čeká vás pět lekcí v rozsahu 60–90 minut. Setkání v přátelském, uvolněném a respektujícím duchu plánuji vždy tak, aby se jich zúčastnili maximálně tři rodiče a jejich děťátka, takto malé a komorní skupiny usnadňují individuální přístup a naladění. Velmi ráda vám zprostředkuji také zcela privátní lekce v útulném prostředí na Praze 6. V případě potřeby mohu dojíždět přímo k vám domů.

Na vaše miminko během výuky nijak nesahám – děťátko masírujete pouze vy podle tahů, které vám předvádím na panence. Možná se stejně jako většina rodičů obáváte, zda miminko lekci zvládne bez toho, aniž by tzv. „rušilo“. Tyto obavy můžete hodit za hlavu – s případnou rozmrzelostí, pláčem, přebalováním, kojením i spánkem se počítá a jsou přirozenou součástí celé výuky. Pokud vaše děťátko během lekce masáž odmítá, můžete se jednotlivé tahy učit na panence a dopřát miminku prostor, který potřebuje.

masáže miminek Praha, kojenecká masáž Praha

PROČ SI MASÁŽE MIMINEK ZAMILUJETE?

  • vytvářejí prostor pro láskyplnou a otevřenou komunikaci
  • přirozeně stmelují a posilují vztah mezi dítětem a rodičem
  • snižují hladinu kortizolu, podporují relaxaci a usnadňují spánek
  • přinášejí úlevu v případě koliky, zácpy, plynatosti, svalového napětí…
  • postupně upevňují rodičovské sebevědomí a orientaci v signálech miminka
  • stimulují téměř všechny systémy v těle (imunitní, oběhový, nervový, trávicí…)

ZAHAJOVACÍ TERMÍN SKUPINOVÝCH KURZŮPRAHA 6

Pondělí 1. 7. 2024od 14:00rezervace
kojenecké masáže Praha

KOLIK KURZY STOJÍ?

Skupinový kurz – Praha 64500 Kč / 5 lekcí
Individuální kurz – Praha 66000 Kč / 5 lekcí
Individuální kurz spojený s dojížděním cena dohodou

Pozn. Každý kurz se sestává z pěti na sebe navazujících lekcí v délce cca 90 minut. V případě dotazů nebo zájmu o individuální kurz mi, prosím, napište e-mail: karlasova@gmail.com

  • Recenzeee 2